Арест за тъста на депутат на Слави Трифонов, не е на себе си

Слави Трифонов

Дупнишката полиция е установила канал за нелегален канал за износ на алкохол за Гърция, ръководен от тъста на депутата на Слави Трифонов – Никола Кръстев, известен като Малката Олинеза.

Задържаният е Цветослав Лазаров от Ботевград. Образувано е досъдебно производство, пишат от „ПИК“.

Лазаров е известен бизнесмен в Ботевград.

Преди изборите, Малката Олинеза – Никола Кръстев бе вкаран за депутат от ИТН.

Драмата в „Има такъв народ“ започна на 2-ри март сутринта, когато разкрихме, че синът на обвиняемия за четири престъпления Христо Кръстев е вкарал отрочето си в листите на модерната сега партия „Има такъв народ“, като вероятно ще ползва политическите индулгенции, за да се спаси от правосъдието.

Само часове по-късно, в 14,44 ч. Виктория Василева, като пълномощник на Слави Трифонов, се опитва да поправи „явната грешка“. Във второто предложение до Районната избирателна комисия на София област се иска Никола Кръстев да бъде изваден от листата. На негово място трябва да дойде Паунита Михайлов Петрова (така на 2 пъти е записано презимето на кандидатката в решението, б.а.), а листата се преподрежда с едно място напред от номер 3 до 7 включително. В крайна сметка Кръстев стана депутат.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ