Александър Иванов от ГЕРБ притеснен за изборите, чистките и атаката срещу ББР

Александър Иванов

Не знам защо служебният икономически министър се опитва да използва една банка с политически цели. Той говори с медийни анализи, а не факти. Петков иска да стигне до истината или до спекулации. Така депутатът от ГЕРБ Александър Иванов коментира изказването на Кирил Петков, че фирми, свързани с Делян Пеевски, са взели 500 млн. лв. от ББР

По темата за кредитите от Българската банка за развитие,представителят на първата политическа сила съобщи, че се „претопля една манджа“.

„Това подаръци на ББР ли са? Не – кредитите се връщат, а банката печели. 95% от клиентите на тази банка са малки и средни предприятия“, каза още Иванов.

„Служебното правителство трябва да организира изборите, а рокадите му не са подкрепени със солидни аргументи за уволненията. На втория ден от назначението им те започнаха с чистката“, коментира Александър Иванов.

За назначението на Росен Спецов, Иванов коментира: „Този човек не е живял в България последните 5 години. Има въпроси към него за политиките му в НАП“.

Факт ли е, че една партия, учредител на партията на Божков е предложение за МВР, попита депутатът от ГЕРБ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ