Славчо Марков: Не познавам Бойко Рашков и Елена Фичерова

Бойко Рашков

„Абсолютна измислица е, че съм свързал Бойко Рашков и Елена Фичерова. Нито познавам Рашков, нито дамата“, заяви пред колегите от „24 часа“ адвокат Славчо Марков.

Различни сайтове публикуваха информация с твърдения, че Марков е топлата връзка между вицепремиера и началничката на кабинета му. Според тях Рашков и Марков се познавали от времето, когато първият е следовател, а вторият работи в ГДБОП.

Славчо Марков беше арестуван през лятото и лежа няколко месеца в ареста по обвинение за участие в престъпна група, ръководена от Васил Божков. Елена Фичерова пък е била каниддат за депутат от листата на БНО („Българско лято“), но месец преди изборите е заличена и не е участвала ва вота.

„Тези сайтове претоплят стари истории като тази с намерените в дома ми снимки на прокурори. Ще ги съдя. Тези материали са подхвърлени от командосите. Настоявал съм за проверка по случая, но такава не се прави“, каза още Славчо Марков, който беше пуснат на свобода през октомври.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ