Гръм в рая, Катето Евро не ще да чуе за новата на Сашко Кадиев

Сашо Кадиев, Катето Евро, Таня Тончева

Катето Евро за пореден път показа, че не одобрява новата връзка на сина си и нейна любимка остава майката на внучката ѝ – Таня. Сашо Кадиев и бившата му са разделени от повече от година, а наскоро най-накрая стана ясно коя е новата дама, пленила сърцето му – Ивелина Чоева. Напук на това актрисата редовно пуска в социалните мрежи снимки в компанията на истинската си снаха.

Говори се дори, че Таня продължава да живее в къщата на звездата от „Оркестър без име“ в Кокаляне, а Кадиев окончателно се е установил в нов дом, който споделя с Ивелина. Дали обаче тя ще успее да задоволи всичките му апетити, засега може само да се гадае. Актьорът от „Зад канала“ е свикнал с феноменалните манджи на майка си и едва ли ще свали летвата в битовия си комфорт.

Кадиев тези дни показа новата си изгора и в Народния театър. Актьорът водеше церемонията за раздаването на наградите Икар, а Ивелина го гледаше прехласната от залата. Докато се опитваше да ръси мъдрости, Кадиев спомена уж между другото, че „любовта е вечна, освен ако не се случи нещо непредвидено“. Думите прозвучаха като своеобразно оправдание за брутално прекратените отношения с Таня. След финалните овации Сашо се измъкна от коктейла, без да представи Чоева на арт обществото, пише Галерия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ