Деси Слава си каза всичко, истината за раздялата с Благой

Деси Слава, Благой Найденов

Докато всички си мислят, че Деси Слава е изпаднала в депресия заради раздялата с приятеля си, ето, че тя поднесе много неочаквана и крайно атрактивна изненада от себе си.

Факт е новия й музикален проект „Токсичен“, чиято премиера бе наскоро в канала на Хит Микс Мюзик.

Освен от ритъма на песента, феновете й останаха много доволни от клипа. Причината – в него участват куп звезди. Сред главните герои във видеото към парчето са Азис, Фики, Маги Джанаварова, Галин и Лидия.

„Най-добър клип за 2021, няма какво да говорим…“, „Когато клипът е толкова интересен, че не чуваш какво се пее“ и „Клипът е един път обаче! Поздравления на всички, които са работили по него“, гласят само част от коментарите на феновете на поп фолк дивата.

„Безкрайно благодарна съм на всеки един човек, който прие да се включи в това лудо предизвикателство! Работих с най-ненормалния и професионален екип! Обичам ви!“, сподели с вълнение и самата Деси Слава.

Всичко е добре, но трябва да се отбележи и следното. Феновете свързват текста в песента с Благой. Според тях това е истината и изповедта, която Деси казва по своя начин, а именно с песен.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ