Трагедия, тежка катастрофа в Пазарджик, жена остана завинаги на асфалта

Линейка

Жена е починала при тежка катастрофа в Пазарджишко, съобщиха от ОДМВР – Пазарджик. Сигнал за случилото се e бил подаден около 15:00 часа. Трагичният инцидент е станал на пътя между селата Драгомир и Тополи дол.

Незабавно към мястото били насочени автопатрули на „Пътна полиция”, аварийно-спасителен автомобил на пожарната и линейка на „Спешна помощ”. Пристигайки на мястото, органите на реда установили, че, движейки се от село Драгомир в посока село Тополи до, 70-годишен пазарджиклия се е блъснал с лек автомобил Renault в задната част на спрелия пред него Opel.

Леката кола се e завъртяла и e последвал страничен удар в идващия отсреща трактор. Водач на Opel-а бил 70-годишен пловдивчанин, а на трактора – 25-годишен мъж от село Черногорово.

В резултат на сблъсъка е починала 65-годишната съпруга на шофьора лекия автомобил Renault. Нейният съпруг е транспортиран и настанен под наблюдение в МБАЛ-Пазарджик без опасност за живота.

На участниците са взети проби за употреба на алкохол. Извършен е оглед, образувано е досъдебно производство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ