Бойко Борисов: Румен Радев е едноличен господар на страната

Бойко Борисов, Даниел Митов

Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с представители на Софийския оперативен щаб на партията, с което обяви започване на подготовка за парламентарния вот на 11 юли.

,,Подготвени сме за изборите, хаосът и страхът, в който искат да вкарат да живеят хората, няма да стане. Аз не знам има ли в света такъв аналог. За едни избори кандидатът за президент да е едноличен господар в страната. Разбира се, ние ще се готвим много добре. Подготвени сме. Хаосът, страхът, в който искат да вкарат да живеят хората, няма да стане. Някои социолози си позволяват да казват, че ГЕРБ били сами, ние винаги сме управлявали в коалиция. Предишният мандат с „Реформаторския блок“, следващият мандат с „Патриотичния фронт“. Аз съм много щастлив, че колегите от ВОЛЯ, ВМРО, НФСБ се организираха се организираха и ще отидат заедно на избори. Освен това ние сме ГЕРБ-СДС. Пълна мобилизация“, категоричен бе Борисов и обяви, че Даниел Митов ще бъде водач на листата в 24-ти МИР в София.

Заместник-председател на партията Томислав Дончев посочи, че е от изключително значение да се покаже, че в ГЕРБ има нови и свежи лица, което е ясен знак, че партията се развива и обновява.

Ние не сме правили назначения. Тези хора са професионалисти и те сега се чудят как да ги изчегъртат, заяви Борисов относно рокадите, предприети от служебното правителство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ