Ваня Щерева заби ново гадже след раздялата с младока

Ваня Щерева

Ваня Щерева се раздели преди броени месеци с поредното си гадже – футболистът Борислав, но въпреки скорошната разлъка и последвалото разочарование заради нея, изглежда, че блондинката вече е влюбена отново.

Този път обаче, Щерева е решила да пази в тайна докрай новата си любов, вероятно от суеверие, че публичността разваля магията.

Припомняме, че в продължение на година певицата бе във връзка с 25 години по-младият Борислав, дори се твърди, че миналото лято двамата са се оженили тайно, но впоследствие Щерева опроверга информацията и добави, че сама е сложила край на връзката им.

„Това беше една поп фолк любов, която за пръв път ми се случи. Преди това съм имала връзки със съзнателни и интелигентни хора и нещата се развиват бавно, а сега всичко се случи изведнъж.

От другата страна на слушалката чувам, че го питат какво прави, като много добре знаят, че съм там, а той отвръща: „Нищо, седя тук и се чудя к’во да правя“. Преспах вечерта, защото нямах транспорт и на сутринта реших какво да направя“, разказа Щерева за раздялата, пише „Галерия“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ