Руска актриса: Знам истината за смъртта на Лорина и ще я кажа

Лорина Камбурова, Полина Олденбург

Руски актриси разказаха подробности около смъртта на 30-годишната българка Лорина Камбурова.

„Товар 200 е толкова ужасна дума, неприложима за това красиво и весело момиче. Зловещи думи: „Лорина е мъртва“. Лорина Камбурова. Нашата Лоринка … Не може. Не трябваше. Тя беше сираче. Българка. Пристигна в Русия след снимките на филма „Любов и чудовища“. Тя говореше с очарователен акцент. Обичаше ни всички и ние я обичахме. Как да не я обичаш? Весела, умна, деликатна, мила, невероятна. Истински огън. Запознахме се на фестивал във Виборг и се смяхме до сутринта в много топла приятелска компания. Не можехме да се разделим. После Москва ни раздели всички, както обикновено. И ние, разбира се, нямахме време. Не успяхме да направим нищо. Всеки се втурна по делата си. Тя беше в болницата дълго време. Мислех – ей сега ще се възстанови, ще „засвети“ отново… А сега можете да запалите само свещ…. Мила, скъпа, най-прекрасна… Прощавай.

Средства за транспортирането (на Лорина Камбурова в България – бел. ред.) можете да изпратите на този номер (Sberbank) 8 (917) 586-36-70 Ирина“, написа във Фейсбук руската артистка Полина Олденбург.

В коментар към поста й Галина Свинцова пише: „Повторен тежък ковид. Прекара последните два месеца в болницата. Изглеждаше, че е „изплувала“ и изведнъж – реанимация, и – край. Преди около година също прекара ковид в тежка форма“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ