Гаджето на Сашо Кадиев влезе в шоуто на Цитиридис

Сашо Кадиев

Водещият на bTV Сашо Кадиев не само превзема от сутринта до късна вечер ефира на първата частна телевизия с „Преди обед“ и „България търси талант“, но и пласира новата си жена в предавания на същата медия. Преди седмица моделът Ивелина Чоева беше коментатор в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ по въпроса дипломата за средно образование или абитуриентския бал са по-важни.

Гаджето на сина на Катето Евро бе представена като: „българката – корица на „Воуг“ Ивелина Чоева“ и дебатираше срещу пловдивската силиконка Габриела Якуб.

Зрителите, които все по-рядко коментират предаването, оцениха доброто представяне на жената на Кадиев, но обърнаха внимание на водещия, че когато има две впечатляващи жени в студиото, никой не ги слуша какво говорят, пише Хотнюз.

Сега вече Цитиридис е свит до половин час в национален ефир, затова на Чоева се търси друго място, за да изпъква в ефира. Преди дни Кадиев потвърди за пореден път за отношенията си с модела. Този път той пусна кадри от видеото на Братя Аргирови, в което и двамата участват. Водещият не пропусна да сподели и снимка с Ивелина.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ