Радев праща на протест Бабикян навръх 2 юни – овладяват и прокуратурата

Арман Бабикян

Поредна гавра с най-святата част от историята си правят Румен Радев и метежниците му, които миналата година навръх 19 февруари поругаха паметта на Васил Левски.

Днес посягат и на Христо Ботев, чията саможертва за свободата на родината почитаме днес с минута мълчание и сирени в цялата страна точно в 12 часа на обяд.

По същото време е обявен протест на уличните метежници под юмрука на президента от „Отровното трио“, които цялото минало лято безчинстваха и рушаха, разнасяха ковчези и бесилки.

Както се видя – с единствената цел да се наредят на депутатски и министерски кресла и да предадат властта в ръцете на прокремълския Радев. Припомняме, че Велислав Минеков бе направен от президента министър на култура и дори го заведе при папата, а Бабикян стана депутат от формацията на Мая Манолова.

Сега въпреки, че превратът им е вече в ход, чистките и терора ежедневни, а диктатурата в разцвета си, те не престават с уличните акции. Причината е, че има една власт, която все още не са успели да овладеят и това е съдебната. Затова и бащата на фалшивите новини Арман Бабикян е изпратен спешно днес на нов тротоарен пост на плочките пред Съдебната палата, където обявил, че свиква протест в името на Ботев срещу главния прокурор Иван Гешев.

Кохортата на Радев е твърдо решена да подчини и тази власт и да я предаде на прокремълския превратаджийски кабинет и тъй като нямат лостове за това, продължават с опитите за политически натиск върху независимата прокуратура и съдебна власт. По информация на ПИК в най-кратки срокове трябва да предизвикат хаос в държавата, за който да обвинят главния прокурор и това да е мотивът правосъдният министър от служебния кабинет на Румен Радев да поиска от съдебния парламент – Висшия съдебен съвет, стартиране на процедура по импийчмънт, а след това да си назначат удобен наследник на Иван Гешев като овладеят и последната от трите власти.

По първоначална информация в уличната акция ще се включат и хората на Христо Иванов и Атанас Атанасов, които от старта на служебния кабинет са в челните редици на атаките на Румен Радев срещу магистратите, както и свършиха мръсната работа със съчинената афера за подслушани политици. Причината е, че соросоидният кръг получи разплата с няколко служебни министри, сред които и ключовите на финансите и икономиката.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ