Хирург обезобразил фолк певицата Алисия

Алисия

Пластичен хирург си оставил ръцете по лицето на поп-фолк дивата Алисия – такъв слух се завъртя в чалга средите, след последното участие на певицата в Благоевград. Тогава тя не пожелала професионалните фотографи на заведението да я снимат отблизо, като причината за това не е ясна.

Феновете обаче веднага заподозряха, че поредната пластична операция, на която тя се е подложила, не преминала особено успешно.

На снимки от въпросното участие действително се забелязва, че изпълнителката на „Кой ме срещна с тебе“ няма нито едно фото в близък план и на нито един от кадрите лицето й не се вижда. Посетителите на клуба пък разказват, че така не са успели да я видят добре, тъй като светлините били приглушени и не я осветявали директно, пише сайтът show.bg.

Припомняме, че преди две седмици фолк звездата зарадва феновете си с нова песен под надслова „Прощавам ти”.

„Песента е много интересна. Като цяло аз не съм човек, който може да мрази. Ако съм разочарована от някого в личен план, по-скоро бих игнорирала, но не и да мразя”, разказа тогава тя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ