Емануела призна през сълзи, лекувала се от тежка болест

Емануела

Емануела е пиела антидепресанти в началото на кариерата си, призна тя неотдавна в онлайн предаването на Миглена Ангелова „Искрено и лично”. Певицата прибягнала до медикаменти за успокоение на нервната си система в началото на кариерата си.

Месеци след първите си песни и участия хитовата изпълнителка, която стартира музикалния си път в „Ара” през 2006 г, срещнала трудности с новия си начин на живот. Не си доспивала, постоянно се чувствала изтощена и стресирана.

„Защото или избираш да си работеща певица, или избираш да си известна и да се омъжиш за някой и да си стоиш вкъщи. Аз избрах да съм работеща… Много бях изнервена и нямаше как. Трябваше да пия антидепресанти, защото нервната ми система не издържаше. Получавах припадъци, претупвания… Като не спиш, тялото ти започва да не издържа, и психиката също”, сподели Емануела, която този ноември ще посрещне 40-тия си рожден ден.

Певицата припомни, че в началото на кариерата си била сама, разчитала само на продуцентската фирма, с която работела. „Нямах гръб, нямах мъж до себе си”, каза тя.

Както е известно, фолкдивата, която наскоро представи новия си хит „В чуждите легла”, вече бе станала майка за първи път. Емилия, както е рожденото ѝ име, ражда малкия си син преди да стартира музикалната си кариера. Забременяла на 17 години и половина, Емануела се разделя с бащата на малкия си син малко след това. Тя успява да се грижи за сина си и да гради музикална кариера. През 2015 г. става майка за втори път, ражда втория си син Димитър. Баща му е най-големият син на бизнесмена Динко Динев – Димитър. Певицата също къса с него, малко след като двамата стават родители, пише „Уикенд“.

Връщайки се към началото на кариерата си, Емануела признава, че не ѝ било лесно да свикне, но с времето се справила. „Имаше половин година, в която пиех антидепресанти, за да успокоя тялото си, нервната си система и спрях. Свиква се в един момент”, усмихва се тя. Певицата полагала усилия да е ведра на участията си, макар да имало моменти, в които нямала никакво настроение за купон. „Имало е случаи, в които на сцената съм плакала, докато се усмихвам”, призна тя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ