Кандидат-кметицата от Момин проход каза истината скандала, който съсипа живота ѝ

Диана Габровска

Скандалната плеймейтка и кандидат-кметица за Момин проход Диана Габровска описа живота си в автобиографичната книга „Аз, грешницата“. В нея красавицата разказва всичко за голите си снимки, които се появиха в публичното пространство и заради които беше подложена на изнудване. Това се случи по време на политическата й кампания и провали плановете й в тази насока.

Диана е преживяла нещо кошмарно, но вече е събрала сили да опише случилото се в книга и се надява чрез нея да помогне на други жени в нейното положение. Пред наш репортер тя разкри интересни неща от личния си живот и за всички проблеми, които й се стовариха на главата през последните няколко години.

– Какво те провокира, за да напишеш книгата „Аз, грешницата”? Изцяло автобиографична ли е или има и художетсвена измислица?

– Автобиографична е. А това, което ме накара да я напиша, е и това, което ме накара да участвам и в конкурса Мис Плеймейт и да се снимам за корицата на Плейбой – да се изправя, противопоставя и отвърна на всички мои “безгрешни” съдници.

С нея искам да помогна на момичета, жени, които са изпадали в подобна ситуация. А на всички така уж добронамерени към обществото хейтъри – да се замислят какво причиняват, пишейки си просто хей така в пространството и утре ако им се случи на тях дали биха издържали на такова отношение.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ