Доц. Милен Михов, ВМРО: Очевидна е сделката между „партиите на промяната“ и ДПС

д-р Милен Михов

Предстоят най-нечестните избори от 30 години насам. Това заяви пред БНТ доц. Милен Михов – водач на листата в 4 МИР-Велико Търново от коалиция „Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ“.

„Защо намалиха броя на членовете на ЦИК? Това не е формален принцип. Бих попитал лъжедемократите от „Демократична България“, защо изключиха партии с европредставителство от ЦИК, при положение че те се възползваха от това през последните 4 години. Нямаме представителство в нито една изборна администрация“, разкри още той.

„Гласуването в чужбина има само един проблем – Турция. Виждаме, е партията на Слави Трифонов, тази на Христо Иванов и „мутрите“ на Мая Манолова, подариха на ДПС 10-15 мандата в следващия парламент, след като секциите от 35 станаха 121″, съобщи доц. Михов.

„Изборите в Турция не могат да се определят като демократични“, категоричен бе водачът на листата в 4 МИР-Велико Търново от „Българските патриоти“.

Очевидна е сделката между „партиите на промяната“ и ДПС. Дори Татяна Дончева от партията на Манолова заяви, че няма нищо против коалиция с Движението за права и свободи, завърши доц. Милен Михов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ