Тежък удар по Гала, това ли е краят на „На кафе“?

Гала

Идва ли краят на едно от най-емблематичните предавания за българския ефир – „На кафе“? Този въпрос би си задал човек, ако прочете коментарите, които зрителите напоследък оставят в социалните мрежи.

Напоследък се вижда, че феновете хич не са доволни от качеството на шоуто и вълна от негативни изказвания се излива по адрес на водещата и екипа ѝ, пише „Стандарт“.

„Пратете Гала и всички безделници в дълга почивка“; „Голяма простащина, но докога?“; „Пълен цирк и излагация! Пълна пародия!“; „По-отвратително предаване няма, честно!“, „Пълна простотия“; „Пълна порнография“; „Крайно време е да махнат тая идиотщина от ефира“; „Пълни идиоти“, гласят само част от острите думи на зрителите в мрежата.

Според слуховете рокади в състава на екипа ще има. Говори се, че Гери Малкоданска ще напусне панела, за да се заеме по-сериозно с прогнозата за времето. Твърди се още, че Георги Блажев и Дарин Ангелов може също да не се завърнат след ежегодната лятна почивка на шоуто. Според мълвата писателят и актьорът не успявали да се справят добре с отредените им от продуцентите роли – да бъдат контрапункт на дългокраките красавици. На Блажев видимо му е скучно да бърбори по цяла сутрин и често предпочита да мълчи, а актьорът от Народния театър постоянно се опитва да се прави на оригинален, стигайки до клоунади и изглеждайки неадекватно с понякога абсурдните си коментари.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ