Свекървата е бясна, драма в семейството на Катето Евро

Катето Евро

Лудо влюбеният Александър Кадиев не може да се насити на хубавата моделка Ивелина Чоева. Актьорът и водещ на „Преди обед“ най-сетне сподели общи снимки с жената, която според злите езици го раздели със съпругата му Таня. Двамата досега пазеха дискретност и не се показаха заедно дори по време на почивката си в Доминикана.

Тези дни обаче Ивелина публикува снимка със сина на Катето Евро и своя приятелка, а лудо влюбеният Сашо сияе до нея. Водещият е много щастлив с новата жена до себе си и не спирал да говори колко е прекрасна. Той бил категоричен, че най-после е намерил любовта на живота си, пише „Уикенд“. Според запознати, в най-скоро време двамата ще се оженят.

Майка му Катето Евро далеч не била щастлива от този факт. Бившата й снаха и майка на внучка й още живее при нея и актрисата винаги е давала мило и драго за нея. Кадиев и Таня обаче отдавна имат проблеми и раздялата им бе само въпрос на време.

Чоева е с почти 15 години по-млада от актьора. Водещият на „Преди обед“ и моделката са заедно повече от година и половина. Двамата са се запознали в студиото на „Преди обед”, където Ивелина е гостувала през есента на 2019-та година. Именно от тогава е започнала аферата им.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ