Иво Сиромахов се подигра със Слави Трифонов в собствената му телевизия

Иво Сиромахов

От Фейсбук профила „Вечерното шоу на Слави Трифонов“:

Приложеното видео разбули духовете сред феновете на шоуто на Слави Трифонов. Заместващият водещ Иво Сиромахов излезе с 5 минутен монолог, в който иронизира култовото видео съобщение на Дългия от понеделник, когато той обяви своето предложение за експертно правителство.

„Уважаеми сънародници, мина не малко откакто съм заместващ водещ на това предаване. От тогава до днес чух всякакви неща за себе си и затова, какво ще правя. Внушения, лъжи, глупости, толкова години съм в публичното пространство, а от няколко месеца редовно влизам в домовете ви. Преди мен това шоу бе водено от един гологлав водещ, овикваше хората от екипа си, караше ги, да работят по празниците и всяка година ги лишаваше от Коледно парти, време беше за друго.

Затова се появих аз. Сега сигурно се питате, какво ще правя аз. Няма да се откажа и ще продължа, да водя това шоу, защото така повелява морала и договора ми с Евгени Димитров. Сега ще Ви кажа, с кои хора ще продължа, да правя това шоу. Това са експерти, всеки в своята област, които имат качества и говорят различни езици.

Евгени Йотовмузикант, саксофонист, разказвач на вицове, летец. Той е полетял в небесата много преди космонавтите от космическата програма на „ИТН“, той е полетял още преди, да бъде измислен самолета. Говори два езика. Български и фъфлещ български, когато е почерпен. 103 години.

Проф. Илия Илиевдипломиран професор, кларанетист, пчелар, ловец и рибар. Завършил бръмчалския университет в родната Горна Оряховица. Там е специализирал алхимия и по-конкретно превръщането на водата в сирене и на захарта в мед. Изключително приветлив човек: „Хей, здравейте!“.

Йордан Йончевмузикант без портфейл. Той е без портфейл, защото всичките му пари са на челото или в тромпета. Свирил е на много ромски сватби, цигански сватби. Работил е с най-големите имена в своята област: Томи Чинчири, Джаго, Иво Молов – Гугутката и Слави Трифонов. Владее български и влашки език, както и откъсачни фрази на ромски език, като: „Айде бе, няма ли да свършва тази сватба!“.

Мариян Бачевмагистър по правопис и правоговор, отговорник по културата и образованието в шоуто. Аз лично не смея да си чета текстовете в ефир преди той, да е проверил сценария за грешки. Лауреат на престижната международна театрална награда златен кукерикон, където е победил Ал Пачино.

Краси Радковроден във Враца, бакалавър по рождение. Висше образование магистър по жлембене, знае три езика: испански, български и врачански. Има много интелигентен брат. Факт.

Жоро Маноловфотограф, учил в Лондон. Има татуировка на кралица Елизабет на видно място и на принц Чарлз на скришно място. Снима сватби, кръщенета и погребения. Единственото му лошо качество е, че и на погребения не спира да се хили, просто такъв му е характера.

Уважаеми сънародници накрая искам, да ви кажа един от приоритетите на това шоу. Ще направим всичко възможно, да изпратим двама души от екипа мъж и жена в космоса на Шоубизнеса, демек „би Ти Ви“. Ще направим всичко възможно, да изпратим и един кубинец. Дано поне те тримата си гледат живота.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ