Оперираха Ирен Отнева

Болница

Бившата половинка на Христо Сираков – Ирен Онтева, смъкна цели 20 години от ЕГН-то си. Близо 50-годишната манекенка се е подложила на инвазивна пластична операция, която тотално е изменила чертите на лицето й, пише show.bg.

Освен че е уголемила устните си и намалила носа, Ирен е правила цялостна реконструкция на лице, коментират специалисти. През последните години възрастта бе започнала доста да личи на моделката и тя избягваше да се снима отблизо, за да не личат бръчките и отпусната кожа. От тези недостатъци днес няма и следа.

Трансформацията е била направена в специализирана турска клиника и струвала няколко хилядарки. Сметката била платена от свръх богатия любовник на Ирен, който вече няколко месеца я разхожда с личната си яхта из гръцките острови.

Освен за лицето си, Ирен полага неимоверни грижи и за тялото. Тя прекарва по няколко часа на ден във фитнес залата, където тренира зверски, за да постигне фигура, на която могат да завидят редица млади плеймейтки.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ