Синът на Нидал Алгафари стана член на ГЕРБ

Николай Алгафари

Николай бе от гражданската квота в предизборните листи на партията на Борисов

Синът на писателя и бивш пиар на БСП Нидал Алгафари, Николай стана член на ГЕРБ, съобщават от пресцентъра на партията. Той лично е получил картата си от председателя на ГЕРБ Бойко Борисов.

Николай Алгафари бе кандидат за депутат от ГЕРБ, но от гражданската квота. Бе на осма позиция в листата на 24-и МИР, но не събра достатъчно гласове, за да влезе в парламента. Една от причините да се кандидатира за депутат от ГЕРБ бе именно това, че партията му е дала възможност да е от гражданската квота, обясни той пред „24 часа“ през юни в началото на предизборната кампания.

„Избрах да стана член на ГЕРБ сега, защото в трудни времена най-
силно се отстояват каузи“, казва заяви Николай Алгафари при приемането му в ГЕРБ, съобщават от пресцентъра на партията.

Алгафари подчерта, че на изминалите парламентарни избори
като кандидат за народен представител от гражданската квота в листата на ГЕРБ-СДС, се е уверил как мнението на младите има водещо значение при формулирането на приоритетите в предизборната програма на партията.

„Освен това в ГЕРБ срещнах хора от различни поколения, за които
правенето на политика, кампания и избори по професионален начин е
въпрос на отговорност пред избирателите. „Това, че всички са срещу ГЕРБ сега направи изборът пред мен още по-лесен – ГЕРБ или антиГЕРБ. Аз избирам да стана член на ГЕРБ сега, защото в трудни времена на хаос най-силно се отстояват каузи и всеки трябва да заяви ясно позицията си“, казва още той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ