Изненада, щастливата Кака Лара вдига тежка сватба

Ива Стоянова, Кака Лара

Лазара Златарева, по-известна като Кака Лара, поднесе голяма изненада наскоро, след като вдигна сватба на щерка си Бернарда Береану.

23-годишната наследничка на актрисата и известния журналист Владо Береану се омъжи за своя колега Сотир Мелев на скромна церемония в присъствието на няколко приятели миналата събота.

Бенджи, както я наричат близките, е възпитаничка на проф. Ивайло Христов в НАТФИЗ и дебютира на професионална сцена в комедията „Басейнът“ в театър „Българска армия“, а наесен й предстои премиера в документалния спектакъл на Неда Соколовска „Очите на милиони“ в МГТ „Зад канала“.

„Бернарда очакваше да предприема тази стъпка на 20.02.2020 г., защото ставаше и на 22. Нямаше как да го направя тогава. Реших се на тази стъпка година по-късно“, сподели младоженецът.

„Не се бях замисляла, че вече съм тъща. Вчера беше подписването, но самата сватба ще е на друга дата. Семейството и бракът са нещо много важно“, коментира и кака Лара.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ