Комисар Попов от „Под прикритие“ с тотална промяна в живота си

Янина Кашева, Владимир Пенев, Марта Вачккова

Актьорът Владимир Пенев е неузнаваем! Той обръсна напълно дългата си брада и подстрига косата си, а това според мнозина го направи по-младолик. Според някои от феновете му е свалил поне 15 години от възрастта си. Разликата описват като “удивителна”. Напълно възможно е Марта Вачкова, с която актьорът дели един покрив, да има пръст в пълната му промяна, шушукат в мрежата.

“Не сте мръднали, г-н Пенев! Същия сте си без брада от времето на “Под прикритие”, пише почитателка на актьора като коментар под снимка с новата му визия.

Именно заради криминалния сериал на БНТ и образа, който изигра в него – на инспектор Попов, той пусна брада през есента на 2015 г. Остана с нея и в образа на професор Цонев в лекарския сериал “Откраднат живот”.

Актьорът си взе заслужена почивка след финала му. В началото на месеца замина за Варна и често показва с кадри в социалните мрежи красиви гледки от Черноморието.

Пенев за втори път променя рязко външния си вид, като маха брадата си. Преди две години отново го направи в началото на лятото.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ