Мистериозен мъж отприщи Венета Райкова, тя каза истината

Венета Райкова

Мъж на терасата с цигара! Обикновено говори за хубав с*кс. Но да видим!

Месец и половина – толкова е отнело на писателката и телевизионна водеща Венета Райкова да напише втора част на книгата си „Триумфът на кучките“. За радостната, че е завършила и последната страница на томчето, се похвали самата тя в социалните мрежи и даде повече подробности около самия творчески процес и вдъхновенията си.

„Завърших я! За месец и половина написах “Триумфът на кучките. Продължението“! Тук, на терасата ми започна всичко преди два месеца, на такава пълна луна!

Дойде ми на гости един много специален мъж и излезе да пуши тук на терасата, а в това време вилнееше ужасна лятна буря, но аз не виждах нито светкавиците, нито пороя, гледах го него и в мислите ми започнаха да оживяват картини от книгата!

После той изчезна в бурята, а аз успях за месец и половина да я напиша! Очаквайте “Триумфът на кучките.

Продължението“ към 22 август в книжарниците в цялата страна. Ще има предварителни продажби онлайн! И Костов е герой в книгата! Като обем е голяма колкото другите ми книги – около 350 страници.“, сподели тя във Фейсбук.

Припомняме, че Райкова даде заявка, че след като финализира втората част на тази книга, ще завърши и вече започнатата “Лошото зайче”.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ