Изслушват Кацаров и Рашков в парламента

Бойко Рашков, Ива Митева

Служебният министър на здравеопазването Стойчо Кацаров днес трябва да отиде в парламента, за да представи плановете на системата за справяне с евентуална нова вълна на епидемията, предаде БНТ.

И още един министър от служебното правителство трябва да бъде изслушан от народните представители: вътрешният – Бойко Рашков ще отговаря на въпроси на депутатите заради изнесената от него информация за подслушване на политици и граждани.

ГЕРБ настояват за подробности.

Вчера той внесе сигнал до заместник главния прокурор и директора на Националната следствена служба Борислав Сарафов за разгласяването на информация, придобита чрез СРС-та. Той настоява за разследване на начина, по който прокуратурата е публикувала материали от СРС-та. Бойко Рашков обясни, че това е необходимо, за да се провери дали главният прокурор Иван Гешев е недосегаем. От прокуратурата окачествиха сигнала като политически акт, а от следствието го препратиха към Специализираната прокуратура.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ