ГЕРБ дарява 6 преместваеми къщи за пострадалите от пожара в Кръстава

Кръстова гора, Пожар

Парламентарната група на ГЕРБ ще дари 6 преместваеми къщи за пострадалите от пожара във велинградското село Кръстава, съобщиха от централата на партията в Пазарджик.

Къщите са снабдени с всички удобства от първа необходимост, за да може пострадалите от пожара да продължат живота си нормално, докато изгорелите им домове бъдат възстановени.

Пожарът във високопланинското село Кръстава избухна от плевня около 21 ч. в петък. Въпреки усилията на цялото местно население, пожарникари, доброволци и горски работници той унищожи 6 къщи, 6 плевни, домашни животни. Няма пострадали хора, но материалните щети са огромни, като 10 семейства останаха без подслон.

Всички институции в спешен порядък предприемат необходимите действия в помощ на пострадалите семейства от пожара, съобщиха от областната администрация в Пазарджик, след като областния управител Иван Васев посети Кръстава. В същото време в общините Велинград и Сърница се събират помощи за пострадалите семейства.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ