Юлиан Ангелов за убиеца от Сотиря: Бих го набил на кол

юлиан ангелов

„Доживотен затвор“, а не „доживотен затвор без замяна“, реши ВКС вчера по повод убиеца на 7-годишната Кристин от Сотиря – Мартин Трифонов. От ВМРО излязоха с остра декларация и попитаха настоящото Народно събрание дали тази намалена присъда не е проблем за тях.

„Не може да се дава шанс на убиец на малко дете, да излезе и да извърши ново тежко престъпление. Убиецът може да излезе на 50-годишна възраст. Съдът направи същото и с Джок Полфрийман“, заяви пред БНТ представителя на патриотите Юлиан Ангелов.

„Българският съд налага едни меки наказания, спрямо извършените престъпления. Има състави, които гледат отговорно, но други такива, които ползват криворазбрана толерантност“, коментира бившият депутат от ВМРО.

„Най-справедливото за този изверг е смъртна присъда. Бих го набил на кол. Този човек няма съвест, иначе нямаше да извърши престъпление. Няма и да се поправи в затвора. Нека има наказания, които да не възмущават общността“, апелира той.

„Не обвиняваме една цяла общност, а тази част, която не работи, граби и изнасилва“, завърши Ангелов за ромската общност.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ