Гала се ядоса, масова чистка в „На кафе“, всички изхвърчаха

Гала

„На кафе“ започва новия си сезон на 6 септември, но в предаването не са останали никои от старите лица, освен водещата. Гала ще бъде в компанията на нови панелисти в лицето на Милица Гладнишка и Ромина Тасевска.

От старите остава само Илиян Любомиров, който ще влезе в нова роля в предаването, пише Лупа.бг. Половинката на Петя Дикова работеше за продукцията на Нова телевизия преди две години, но явно е успял да си уреди завръщане на бял кон.

Юлиан Константинов и Кристина Патрашкова вече няма да се изявяват в женското шоу. Съдбата на Андреа Банда Банда все още е под въпрос, но твърде вероятно е и тя да изгърми. Никол Станкулова и Гери Малкоданска са в напреднала бременност и няма да се показват на малкия екран поне до края на годината и са приключили с работата си в „На кафе“.

Зрителите на формата са повече от доволни от промяната, защото в последно време „На кафе“ търпеше сериозна критика от феновете си, които недоволстваха от изтърканите теми и муцуни, които гледат всеки работен ден.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ