Златната Ивет Горанова свали кимоното, красота

Ивет Горанова

Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова накара всички ни да се гордеем по време на игрите в Токио, където извоюва златен медал. 21-годишната красавица от град Долна Митрополия показа и невероятно тяло на плажа в Кранево.

Кадърът е запечатан по време на лагера на Горанова в черноморското сел, недалеч от Балчик. На нея златното ни момиче позира с младата надежда в акробатиката Милица Смоленска от клуб ЦСКА. Ивет изумява с перфектна фигура, облечена в черен бански, пише „България Днес“

Зад Горанова е нейният треньор Ангел Ленков. В момента шампионката от Токио и нейният наставник са гостлектори на 10-ия Международен летен лагер по карате 3 Кранево.

След невероятния успех на олимпиадата тази година в него участват близо 500 каратеки. Горанова се готви за световното първенство в Дубай. Преди това тя прекара лятната си почивка на ръкава Ситония в Гърция. Отпразнува златния си медал с лудо чалга парти в популярна фолкдискотека в Студентски град.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ