13 г. син на Емилия се снима по бельо, пусна снимките, мрежата беснее

Емилия

13-годишният син на фолк певицата Емилия от Коко Динев скандализира мрежата с неприлично фото. Въпреки крехката си възраст Иван Динев разполага с няколко профила в социалните мрежи, където споделя снимки със свои приятели.

Последната снимка, която тийнейджърът сподели в един от публичните си профили, възмути дори съучениците му. На него Иван се е щракнал гол до кръста, по бельо, демонстрирайки тренираното си тяло. Звездният син споделя, че има още какво да се желае и възнамерява да започне хранителни добавки с повече протеини, за да може да натрупа солидна мускулна маса, пише сайтът show.bg.

Повечето от приятелите му го критикуват, затова че е твърде слаб и няма с какво да се похвали. Други пък се възмущават от разголената снимка и я определят като „ориентирана към другия бряг“.

Иван Динев очевидно не се обижда от нападките и продължава да дразни последователите си. Той определено се развива по-бързо от връсниците си и още миналата година се похвали с гадже. „Ще стане любовчия като баща си“, шегуват се близки на Емилия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ