Любима двойка в „Един за друг“ се разделиха

Един за друг

Една от любимите двойки от втория сезон на „Един за друг“ сложи край на отношенията си. Двамата вече не се следват в социалните мрежи и са изтрили общите им снимки.

По-рано стана ясно, че Яница и Момчил също са се развели, за разлика от младите Тина и Миро, които вдигаха пищна сватба преди месец.

След края на шоуто се разпадна и връзката на младите Дани и Дени, които останалите участници наричаха Д2. Двамата са изтрили всички общи всички и не искат дори да си спомнят за общото им минало.

Още в романтичното предаване стана ясно, че Дени е повече мъж от Дани, който се оказа мамино и татино синче. Блондинката доказа, че е доста по-смела и борбена, отколкото мускулестия младеж, който обича да е на сигурно и до родителите си.

Щастлив развой на връзката имат голяма част от участниците от първия сезон на шоуто. Искра и Йордан най-накрая станаха родители, а с първа рожба скоро ще се сдобият Емо и Калина, както и Веселка и Момчил.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ