„Тъга, тъга, тъга“

ани цолова

Ани Цолова, която преди две години напусна bTV, където бе дългогодишен водещ на сутрешния блок, също не подмина темата за емигрирането на Зуека в Испания и коментарите по негов адрес в публичното пространство.

„Със семейството ми решихме да сменим страната с друга, в която законите се спазват. Простичко е. Напуснахме България. Махнах се не само от телевизията, но и от страната. Избрах едно малко по-добро бъдеще за детето си, за малкия си син. Същите хора, които ръководиха зад кадър политическия живот в България, ръководят и в момента.

Замених телевизията с рисуването и сега с чувствам прекрасно. Дори по-добре се чувствам, защото съм си сам и не завися от никого“. Това са думи на актьора и тв водещ Васил Василев – Зуека, който от 3 месеца не живее в България.

Тъкмо бях започнала да пиша статус за липсващите въпроси и за липсващите отговори в интервюто на Слави по БНТ, когато видях интервюто със Зуека. С малко думи казано – и двете интервюта ми донесоха тъга“, написа Ани Цолова във Фейсбук.

Откакто не е част от телевизията Цолова се занимава с обучение в публична реч.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ