Окококорените имат проблем! Взеха спешно кака Дида, дето обслужва Иван Костов и Вальо Златев

диана дамянова

Пиар агенцията DD Agency на кошмарно известната Диана Дамянова ще прави PR стратегиите на новата партия на Кирил Петков и Асен Василев. Очевидно Кокорковците осъзнават, че повечето от народа не ги понася, затова са наели агенцията на кака Дида, която е за… Кризисен пиар.

Дияна Дамянова е по-известна в средите като медиен съветник на шефа на „Лукойл“ Валентин Златев и с арогантния си начин на работа с медиите.

Официален пиар на „Продължаваме промяната” е Лидия Колева, която е служител на DD Agency, тя е и един от най-доверените хора на шефката Диана Дамянова.

Според фирмения сайт DD Agency е първата регистрирана в България агенция за проучване и връзки с обществеността. Тя е създадена през 1993 г. в гр. София и сертифицирана по ISO.

Проверка показва, че през фирмата си Диана Дамянова е била връзки с обществеността на „Лукойл” по времето на Валентин Златев, и все още държи PR-а на неговите хотели.

След клиентите ѝ е и издателят Иво Прокопиев с „Каолин”.  

Преди години Дамянова бе спешно наета от „Нова телевизия“, когато в „Биг Брадър“ направиха глупостта да вкарат дете в Къщата. Тогава редица неправителствени организации нададоха войи се наложи кака Дида да запушва устите на вестниците най-вече.

Натрупала опит още в миналия век като вицепрезидент на КНСБ с обгрижване на послушните и шамаросване на непокорните ресорни репортери, Диана Дамянова навлезе във вихъра си като вицепрезидент на “ЛУКойл”. Едновременно с издигането си в компанията, тя създаде и агенцията за кризисен пиар “Ди енд Ди”.

Нейните клиенти хич не са случайни. Освен “ЛУКойл” и неговия шеф Валентин Златев, тя обслужва фирми, около които е пълно със скандали. При Костов нейната агенция обгрижваше всички дружества от приятелския му кръг “Олимп”. И до днес затова я и търсят – защото знаят, че Диана Дамянова е специалистка по запушване на устите на медиите.

Интересно какво точно не трябва да се пише за двамата Кокорковци…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ