Кирил Петков размаха среден пръст на ДеБъ и Мая: Правя 30% и влизам сам в парламента

Кирил Петков 1
Кирил Петков

Почтеният лъжец за канадското си жителство Кирил Петков изрази своето очарование от платените от господарите му социологическите проучвания и вярва, че ако се направи една хубава кампания, можел да вдигне процентите до 30 на предстоящите избори. „Новината е, че тези 9% може да бъдат умножени по три“, обяви Петков и уточни, че фокуса му не бил тясно партиен, важно било в следващия парламент да 121 гласа на почтеността.

„Много се зарадвах когато чух Христо Иванов и Мая Манолова. И от ляво и от дясно тези две партии обявиха, че искат разговори. Тези хора припознават много от общите ни цели и трябва да седнем на разговори. Но не трябва според мен преди изборите да се явяваме с обща листа, защото има хора от дясно да гласуват за Мая Манолова, от другата страна пък за Христо Иванов, а биха подкрепили нас“, така Петков размаха среден пръст на Христо Иванов и Мая Манолова, които вехнеха за коалиция с него.

„С формацията на Слави Трифонов имах добра комуникация с Мика Зайкова и Ива Митева. Там трябва да преглътнат егото и да разберат, че тази работа не става сами. Имам и други техни депутати, с които съм работил. Бих се обадил на Мика Зайкова“, разкри симпатиите си Петков.

По думите му в момента сме в началото на една вълна и не го интересувало какво са казали ИТН за него и за канадското му гражданско, важното било да има работещ парламент.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ