Мистър „500 К“ на Слави подпали Канадеца: Войната ще е жестока, ДеБъ ще останат с 15 депутати

Радостин Василев

„Първото предложение за мир е направено“, написа във  фейсбук Радостин Василев, който беше депутат от „Има такъв народ“ във вече приключилото 46-о Народно събрание. Коментарът му е по повод предложението на ДБ към „Промяната продължава“ за предизборна коалиция. Василев вижда сценариите след предложението така:

„Ако бъде прието, то ПППП не са нищо друго от разклонение на неолибералите с нов и разширен финансов център и откраднат авторитет от Радев и целта е увеличаване на електоралната тежест на ДеБъ чрез подлост.

Ако бъде отхвърлено, това означава, че ДеБъ ще са с 15 депутати и войната ще е жестока.

Колко интересно…“

Междувременно тази сутрин стана ясно, че Кирил Петков отказва предизборна коалиция с Христо Иванов и Мая Манолова. Трябва да дадем пълна демокрация на избирателите да гласуват по цялата палитра – от най-ляво до най-дясно, аргументира се Петков.

Радостин Василев е човекът, който преди две седмици каза, че на среща с него Татяна Дончева е написала на листче „500 к“.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ