Бойко Рашков даде интервю от WC-покоите си: ГЕРБ и ДПС вече купуват гласове!

бойко рашков

Повелителят на кенефите Бойко Рашков, използва още първия си ден като отговарящ за координацията по провеждането на изборите на 14 ноември, за да заяви, че разполага с информация, че ГЕРБ и ДПС са започнали да подготвят купуване на гласове още отсега.

Беловласият старик явно е забравил, че повтряше това и преди миналите избори, но ТАКА И НЕ ДОКАЗА НИТО ЕДИН ОПИТ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ!

„В предходни периоди до такава степен бяха отработили схемите за купуване и продаване на гласове, че не очакваха МВР сериозно да се захване с противодействието на тази тяхна дейност. В тази профилактична насоченост са изготвени около 10 200 предупредителни протокола – това е правна възможност, предвидена в закона“, уточни Рашков пред БНР, в интервю, което най-вероятно даде от WC-покоите си.

Така Рашкжв се издаде, че и на този вот единствената задача пред него и повереножтож му МВР е да бъде „подреден правилен парламент“, както самият той се похвали в миналото Народно събрание.

Редиовият пиянка коментира и разпита на Бойко Борисов по сигнала за оказан натиск преди повече от 10 години срещу свидетел по разследване срещу бившия земеделския министър Мирослав Найденов.

„Проверката беше задължителна да се направи, защото преди 10-ина години тази проверка не е извършена. Тогава по това дело Борисов изобщо не е бил разпитван. Когато се крие делото в прокуратурата, ефектът е почти нулев“, заяви служебният вътрешен министър.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ