ДПС: Бойко се махна, време е и Радев да си ходи! Гласуваме срещу него на балотаж

payimage-385469

ДПС по-скоро ще има собствена кандидатура за президент и вицепрезидент. Това каза Халил Летифов, зам.-председателят на Движението за права и свободи.

„Имената на кандидатите ни ще станат ясни до 10 дни. От утре всъщност трябва да приключи заседанието на нашите разширените областни и съвети и те да предоставят информация как виждат поведението на движението. След това Оперативното бюро ще вземе решение за кандидатпрезидентската двойка на ДПС“, каза още Халил Летифов.

На въпрос какво ще прави ДПС при балотаж между Радев и Герджиков, Летифов заяви, че партията ще избере този, който може да обедини нацията. „Мисля, че г-н Румен Радев продължава да убеждава обществото, че той не е обединител“, поясни Летифов.

„Ще ви припомня, че миналия септември имахме декларация за откриването на есенната сесия на 44-ото Народно събрание, където председателят Мустафа Карадайъ поиска да се оттеглят както президента, така и премиера. Причината бе, че и двамата са част от проблема, а не от решението му. Една година по-късно виждаме, че политическата криза е факт“, коментира Летифов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ