Проф. Константинов: Появи се Герджиков, има за кого да гласуваме! Преди беше страшно…

проф. Михаил Константинов

Професор Михаил Константинов отново предупреди, че се готвят чудовищни манипулации на изборите на 14 ноември.

Сега на една машина ще се гласуват два вида избори. Тоест баба Гинка от Гинци ще изврътка 5 екрана, ще натисне 4-5 електронни виртуални клавиша и не е ясно до колко няма да сбърка. При една обща проверка накрая вие не можете да си промените вота. Ако гласувате с хартия и я объркате, ви дават нова бюлетина. Хората се страхуват и от това.

Гласуването е стрес. Аз лично съм гласувал на 40 избори през последните 31 години и гледам като гласувам по-бързо да изляза от тъмната стаичка и да се махна от машината. В този смисъл съвсем естествено е хората под стрес да правят грешки. Представете си как един човек под стрес гласува не за това, което иска. Просто, защото е сбъркал и вместо единия клавиш е натиснал другия, категоричен е Константинов.

Не познавам добре Анастас Герджиков, но сме се срещали и впечатленията ми са отлични. Ако някой има шанс да бие сегашния президент, това е той. В момента има за кого да гласуваме, преди това беше много страшно.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ