Такъв панаир държавата не помни! Фирма откъртва положен асфалт, заради Румен Радев и Комитова

payimage-504145

Ако фирмата , асфалтирала участъка между Перник и София не си получи парите веднага ,ще се наложи да извади положения нов асфалт от пътя , предупреди протестъра Георги Чернев в отворено писмо до правителството .

В писмото се казва, че няма кой да чака министър Комитова до 15 октомври да плати на фирмата и работниците и че ако „веднага“ не се плати на фирмата за свършената работа, то тя ще ….изкърти положения асфалт.

Ето цялото писмо на Георги Чернев:

Открито писмо

Уважаема г-жо Комитова,

Радостта на перничани може да се окаже кратка. Вие обещахте да маркирате и да сложите мантинели на пътя при Драгичево до 15 октомври.

За целта, казахте,че ще платите с пари на МРРБ. Патетично , в студиото на БНТ, попитахте вашите колеги от МРРБ, какво ще правите , ако след това останете без пари?

Фирмата е фактурирала една сума пари, за която настоява веднага да си ги получи. За останалата част от парите, за които е свършила работа е готова , след писмено споразумение с Вас, да изчака до януари 2022 г. В противен случай, г-жо Комитова. Вие ще станете свидетел и то пред погледа на 30 000 перничани, как фирмата ще си вземе положения вече асфалт обратно. Това не е шега и ще стане, ако вие веднага не платите фактурираните суми. Фирмата и работниците няма да Ви чакат до 15 октомври.

Георги Чернев

4 октомври 2021



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ