Румен Петков направи сравнение между Нинова и Кирил Петков и отсече: Той е лъжец и престъпник

RP_PKF_1608

Лидерът на АБВ Румен Петков Румен Радев за пореден път изригна срещу Кирил Петков. Този път след вчерашните разкрития от КС и министерството на правосъдието. Пред Нова нюз Румен Петков нарече бившия служебен министър на икономиката  „лъжец и престъпник“.

Той посочи, че Кирил Петков е подвел президента Румен Радев и е излъгал българския народ, че не е канадски гражданин, знаейки, че все още не е одобрена молбата му в друга държава.

„Кирил Петков освен че е лъжец, е и престъпник, който е лъгал нас и Радев. Той е престъпник, защото е попълнил документ с невярно съдържание“, подчерта той.

Румен Петков бе запитан дали все пак няма да работи със съпредседателя на „Промяната продължава“, имайки предвид, че през 2016 г. нарече Корнелия Нинова „лъжкиня“, а днес са в коалиция.

„Кирил Петков не изчерпва политиката на ПП, но не бих го приел за партньор. В новата партия все още не знаем по какъв критерий са номинирани кандидатите. Важното е да има диалог в парламента. Аз съм човек, който е казвал много неща за много хора. Нека да седнат хора и да ми кажат къде греша и съм готов да се извиня. Корнелия Нинова не е погазила конституцията, както Кирил Петков. Той подведе държавния глава и трябва да носи последици от страна на прокуратурата. Освен всичко, той е и нагъл. Казва, че не съжалява за всичко, което е направил“, отговори той.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ