Не може Радев да е такава гад!? Уволнил бившата жена на шефа на ИК на проф. Герджиков

payimage-504809

От ПП ГЕРБ дадоха извънреден брифинг във връзка с уволнения на Румен Радев и МС.

„Бизнесът и домакинствата трупат спестявания. Това се случва за първи път в стопанската история на страната. Това е вина на ГЕРБ, защото хората са ги спестили тия пари по наше време“, поде лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„За мен това не е повод за хвалба, а обратното. Българите инвестират и се развиват, но сега явно се плашат да го правят заради служебното правителство и пестят“, заяви Борисов.

До това ни доведоха с така наречената „прозрачност, честност и почтеност“. Когато говорим за тези епитети, които ни заболяха ушите да слушаме от Радев, ще кажа, че на МС е взето решение да освободят областния управител на Пловдив“, каза той.

Борисов обясни, че дори не е посочено защо е взето това решение.

„По пътя на копринката достига информация, че този уволнения човек е  бившата съпруга на Радо Чолаков, който от години е разведен с нея“, заяви Борисов, като добави, че Чолаков е шеф на ИК, издигнал професор Герджиков за президент.

„Питам на Драго Стойнев сестра му или на Манолова роднините защо никой не ги освободи. Какво общо има брата със сестрата и семействата? Това показва начина на мислене на тия хора, на тези „демократи““, заключи Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ