Нагло! Шефката на лудницата, дето издигна Румен Радев, паркира на инвалидно място

6

Шефката на Инициативния комитет на Румен Радев, Цветислава Гълъбова бе забелязана да паркира на място за инвалиди със съответния стикер, съобщава ПИК.

Шефката на лудницата в „Курило“ гарира автомобила си в центъра на София, но вместо да плати 1 лев, както се полага за зелена зона или на паркинг, тя предпочете да ползва инвалидното място.

Инвалидния стикер се издава лично на съответния човек, а не на колата, тъй като проверка е установила, че автомобилът е лизингов. Освен това Гълъбова не превозва хора в неравностойно положение с нея, съответно би трябвало синята табелка да се отнася за нея.

Дали Гълъбова има увреждания, които да й дават право на такъв стикер остава загадка. Шефката на Инициативния комитет на Радев, макар и на възраст, изглежда доста здрава жена и затова буди подозрения каква е причината да се сдобие с подобен инвалиден стикер. Освен, ако не си е издала сама такъв, като шеф на лудницата…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ