Румен Радев хвърли Христо Бойкикиев да плюе по БСП: Никога Корнелия Нинова във властта

Христо Иванов

Ако някой има конкретни доказателства за фалшифициране на изборите, да ги предостави на охранителните органи. Ние виждаме един кръстоносен поход на ГЕРБ за плашене и създаване на хаос в момента. 

Това заяви в ефира на Нова телевизия съпредседателя на шестата политическа сила у нас ДБ –  Христо Иванов, активиран от господаря му Румен Радев да плюе по Бойко Борисов и БСП.

Бойкикиев, който единствено е работил като министър при Бойко Борисов, призова хората да гласуват така, че промяната да стане възможна. „Това е решението. Трябва да има ясен вот за промяна, защото иначе ще се чудим какво ще правим после“, каза той.

Според Иванов обаче сега не е време за експерименти:

„Не за БСП, които застават между два лагера. Това не е курс на поведение на партия, която разбира политическият момент. Не може така да гледат кой ще им даде повече“, заяви съпредседателят на ДБ и добави, че думите че правителство няма да може да се направи без столетницата, показва безпринципност.

„Не може да се балансира между мафията и тези, които искат да направят промяна, е безпринципно. БСП не трябва да имат достъп до властта по никакъв начин. И без нас няма да стане аритметично“, заяви Иванов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ