Позорът Румен Радев дори гробар не може да назначи в спортното ведомство, без да сгази конституцията

payimage-493555

Изглежда Румен Радев е толкова некадърен кадровик, че дори гробар не може да назначи в министерство, без да сгази Конституцията с миризливия си зелен чорап.

Запознайте се с Андрей Кузманов, министър на спорта и пореден конституционен провал на Радев.

Известен като Кузма Кузмич, заради пристрастието си към огнената вода, а отскоро като Гробокопача на българския спорт.

Та този същия гробокопач Кузма Кузмич нахендри господаря си Румен Радев по най-тъпия начин. Апропо, Кузманов преди време се похвали, че не е тъп, само така мислели пиарите му. Чини ми се, добре мислят хорицата.

„Получавам някаква информация, все пак съм член на ръководството на Международната федерация по модерен петобой. Там патрон е принц Алберт, който е заместник на Томас Бах в  МОК. Чуват се разни неща от извора.“

Това е точен цитат от интервюто на служебния министър Андрей Кузманов пред вестник „Марица“.

Радев, и този ли не си го проверил като Киро Канадеца, преди да го назначиш!? И това ли крещящо назначение ще оправдаеш с управленската си некадърност?

Министър, пък дори и на Радев, няма как да бъде член на ръководството на федерация, нито българска, нито международна. Защото го поставя в конфликт на интереси.

Според конституцията това е забранено!

Г-н Радев, оставаме с впечатление, че всичко, което на нас е забранено по конституция, на вас е разрешено! Първо Кирил Петков, после конституционното назначение на Янаки Стоилов, сега и Кузма Кузмич!

Докога, Радев? Докога престъпления?

Надявам се до 21.11.

Вярвам, че след това ще сте един прост пенсионер, който се радва на 15-те заплати накуп, отмъкнати от военните преди 5 години…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ