Румен Радев и гнилите му ябълки се насраха от страх в зелените си чорапи! Замесиха Ердоган

румен-радев-2

„93 хиляди в Турция ще гласуват за Анастас Герджиков, кандидатът на Бойко Борисов“, написал турският Turktime.com, според набираща скорост в интернет публикация.

„Турция прави Герджиков президент“, продължават твърденията в „Сабах“.

Несъществуващата новинаНесъществуващата новина

 

С една подробност – в медиите в югоизточната ни съседка подобни статии не съществуват. Те са компилирани от по-стари новини, плюс дописване по снимките.

Очевидно Румен Радев и околните му са се насрали от страх в зелените си чорапи след последните събития в БСП, оставили ги без подкрепата на социалистите. И затова продължават олигофренската си традиция да пускат фалшиви новини за Анастас Герджиков.

Авторите на лъжата използват стара новина от миналата година в „Сабах“, че Борисов се е срещнал с турския президент Реджеп Ердоган. В снимката е добавено допълнително, че са се разбрали да помагат на проф. Анастас Герджиков да стане президент.

 

Фалшивата новина срещу истинската публикация

 

Turktime.com също няма подобен репортаж. Турските колеги са отразили изборите в България със един-единствен съвсем общ материал, описващ какъв вот се провежда и какво показват предварителните резултати.

Сред разпространителите на лъжата се оказаха Румяна Ченалова и Мажд Алгафари, който е член на ИК на Румен Радев, двама от най-известните лъжци, обикалящи тв-студията, за да говорят глупости на килограм.

 

Фейсбук

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ