Изборите приключиха, раята ликува: 15 % българи и 90% турци избраха Румен Радев за султан!

payimage-511129

Булгаристан има своя нов стар султан!

Избран преди 5 години с гласовете на ДПС, днес Румен Радев остана на трона с тихата подкрепа на 90% турци у нас и в Турция!

Толкова са хората, които сега не излязоха да гласуват, а само преди седмица наводниха избирателните секции и направиха ДПС трета сила в Парламента. Очевидно Движението е издало заповед да не се подкрепя претендента Анастас Герджиков, което се оказа достатъчно Румен Радев отново да стане султан на Булгаристан!

Помогнаха му и около 15 процента от българите, имащи право на вот днес! Това е безпрецедентно ниска подкрепа за човек, който се кичи с титлата „държавен глава“.

Уплашени от пиянските МВР. изцепки на Бойко Рашков, от безкрайните доказателства за манипулация на изборните машини, от съмненията за олигархична подкрепа за пенсионирания летец, от предизборните изтъпления на платени агитки, 85 процента от българите обявиха бойкот на Румен Радев и отказаха да гласуват.

Така в следващите месеци Радев ще има безпрецедентна диктаторска позиция, негово е президентството, негов е парламента, където се нарои с партии, коленичещи пред Султана.

Честито на раята, тези ще ви управляват!

И март месец пак на избори!

Преди това ни се пишат глад, огромни сметки за парно, главоломен скок на цените, Истанбулска конвенция и национално предателство: отказ от Македония!

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ