Шефът на парламента е пародия? Вижте тогава мажоретката, която Кирил Петков му сложи за заместник

74

Падението на Народното събрание е тотално, откакто в него витае „промяната“.

След като Кирил Петков сложи за председател невръстен пернишки адвокат, който му е помагал по делата в ББР, още по-скандално е решението да номинира за заместник… мъжка мажоретка!

Един от най-големите фенове на Кирил Петков днес успя да запише в автобиографията си заместник-председател на Народното събрание. Става дума за Мирослав Иванов, който се прочу не със законодателно предложение, а с това, че пръв скачаше от автобуса на своя лидер, за да го посреща по градовете като масовка.

Лицето на Иванов стана популярно след като журналистът Явор Дачков разпространи видео, от което е видно, че новият зам.-председател на парламента го играе посрещач на Петков и компания.

Припомняме, че ПП обикаляше градовете с огромен автобус предоставен от бизнесмена и собственик на Еконт Николай Събев. Първо слиза Мирослав Иванов, който заема позицията на посрещач и фен на ПП в различните градове, за да може да стартира официалното видео за реклама на партията. По всичко личи, че пъргавината на Иванов си е заслужавала, след като бе предложен за тази висока позиция.  

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ