„Афера“: Т@ш@к, Румен Радев назначи свой министър за посланик в САЩ, избран от Херо Мустафа

100

„Сега“: „Кабинетът изпраща служебния военнен министър за посланик в САЩ

Служебният военен министър Георги Панайотов става новият български посланик в САЩ. Това става ясно от Информационната система за правна информация на Министерски Съвет, където решението на служебното правителство е под номер 878. Решението на правителството е от петък и с него се предлага освобождаване на досегашния ни посланик във Вашингтон

Предложението на служебния кабинет до президента, с което се иска той да назначи Панайотов за извънреден и пълномощен посланик на България в САЩ, вероятно е взето на подпис, защото носи дата 10 декември, петък, когато не е известно да е имало заседание на правителството.

Ташак, музика и вести от Румен Радев и правителството му. В синергия с дневния ред на САЩ.
За наградка военният му службаш министър отива посланик в САЩ, предложен от … себе си, т.е. от правителството на което е член. От бързане за лапачка и наколенки даже не са изчакали и „новото“ правителство, което пак е на Радев в съпорт с Херо Мустафа.

Смешници.

Сега очакваме напъналия се роди мишка в последната минута, белким остане министър – Велислав Минеков, да го пратят културно аташе на райна си майна.

Afera.bg



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ