Това е промяна: Любовница на Христо Иванов става министър вместо него, поставиха световен рекорд

payimage-514106

Надежда Йорданова ще е новия правосъден министър в кабинета на Кирил Петков, стана ясно днес.

Атрактивната дабълка ще помогне май да видим иситнско политическо чудо – „любовници“ да заемат едно и също министерско кресло в различни правителства!

На стола на Йорданова за известно време се беше настанил Христо Иванов. Той бе спряган и сега за ведомството, но се отказа в последния момент в полза на своята бивша шефка на кабинета.

Припомняме обаче материал на сайта „Хотарена“, според който Йорданова е дамата, с която Христо Иванов кръшка на жена си, докато тя работи в Брюксел:

Бившия правосъден министър кръшка на жена си, която работи в Брюксел. Напоследък все по-често го виждали в компанията на Надежда Йорданова. Юристката беше шеф на кабинета му, когато Иванов оглавяваше правосъдното министерство. След като напуснал високия пост, той продължил да поддържа тесен контакт с шармантната Надежда Йорданова, научи HotArena.

Разбира се, за шеф на кабинета не се слага случаен човек. Това е, така да се каже, дясната ръка на министъра, която знае всичко – тя определя неговите срещи, решава кой ще пусне при шефа, наясно е дори с най-съкровените му тайни. Освен безспорно деловите си качества, служители от министерството описват Надежда Йорданова и като доста атрактивна като жена – с буйни къдрави коси и елегантна външност. Бившият министър никак не бил безразличен към нея.

Христо Иванов, който сам подаде оставка от министерския си пост след като парламентът не прие предложената от него съдебна реформа, е женен и има един син. Детето се роди през 2014 г., точно когато Иванов става министър на правосъдието. Съпругата му Йорданка работи в Брюксел. Вероятно заради разстоянието, двамата съпрузи леко са се поотдалечили и на родна почва Христо Иванов се среща с друга дама. Иначе почти всеки уикенд или благоверната булка, или бившия министър пътува, за да са заедно семейно.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ