„Афера“: Още 9 българи горят по „Магнитски“! Радев подаде имената на: Сталийски, братя от Делиормана…

александър сталийски

Очаква се на 17 декември т.г. американците да обявят нови 9-тима българи по закона „Магнитски“, научи АФЕРА от свои брилянтни източници.

Румен Радев, чрез Херо Мустафа, на когото прислужва и коленичи усърдно, разчиства всичко и всички, които му пречат, а закона „Магнитски“, който няма нищо общо с европейското и българското право се ползва от Радевия режим като секира „в синергия с дневния ред на САЩ“, чийто дневен ред Радев превърна в доктрина за България, продавайки и предавайки националните ни интереси.

Имената на българите, които ще бъдат обявени по „Магнитски“, разкрити от брилянтните ни източници, са:

Братя милиардери от Делиормана

Лъчезар Иванов, известен като Мозъка

Орлин Алексиев

Александър Сталийски – Котарака

Людмил Стойков

Христо Ковачки

Издател на медии

Забрана за влизане в САЩ ще бъде наложена и на Спас Русев.

Според чуждестранните брилянтни източници на АФЕРА, „оперативната работа“ по тези лица е била извършвана и подадена към американците от всеизвестните „съветници“ на Румен Радев – узуновци и копринковци.

Ако питате АФЕРА, след като видяхме какво се случи по първия „списък“ с лица по „Магнитски“, нищо чудно гореописаните лица да влязат в следващия парламент като  депутати, подобно на Делян Пеевски.

Да се готвят всички останали, които се осмелят да са на контра с Радев, правителството му, Кръга му и новите консилиери, и всички онези, които имат позиция, че такова позорно надупване на американците е национална катастрофа.

Ако още не сте разбрали, че живеем в диктатура на Радев под американски ботуш, продължавайте да ръкопляскате.

Afera.bg



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ