Политик унижи Асен Василев: Защо всички от Харвард печелят милиони, а ти – 70 бона за цял живот

асен василев

В новия министерски съвет започват да си говорят за финанси. Геният от Харвард Асен Василев и регионалният Гроздан Караджов, пише политик Борис Марков в своя фейсбук профил.

През целият си живот и с много усилен труд, Асен Василев е успял да спести общо 70 хиляди лева.

Гроздан Караджов, през живота си не се е замислял задълбочено по финансова тема за по-малко от 70 хиляди лева. По-евтина професионална консултация не е имал никога и това за един брой финансов проблем.

Абе май не са подредени както трябва в министерски съвет?!

А и на Асен Василев няма ли да му е неудобно да говори за финанси пред Караджов? Сериозно, на мен щеше да ми е неудобно да си бърборим и за футбол.

П.С. Сега почва да ме притеснява и на второ ниво, че долу баничарят, много готино турче на 40-45 години, има спестени повече от 70 хиляди лева. Трябва да го питам дали е бил в Харвард, но не вярвам.

Между другото Харвард поддържа данни колко печелят завършилите УНИВЕРСИТЕТА през първите 5 години след дипломирането. Ами в милионите са хората. Нашите къде спаха?!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ